«Alta – saidingas“- tai tradicinis dvigubos lentos plastikinės dailylentės pastelinių spalvų, skirtas gyvenamųjų, administarcinių ir ūkinių pastatų fasadų padengimui.

 

 

– Medžio imitacijos plastikinės dailylentės

Karelia-tai nauja plastikinių dailylenčių kolekcija. Jos puikiai imituoja įvairių medžių rūšių spalvą ir raštą: ąžuolas, alksnis, riešutas, uosis ir t.t..Dabar plastikinės dailylentės į medį panašios ne tik reljefu, bet ir nušlifuotų natūralių lentų ar rąstų spalvai.
 
 
 
 
Atsparios, sodrių spalvų plastikinės dailylentės
 
 
 
 

-suplakto PVC plastikinės dailylentės imituojančios medinė lentą

„Alta- board“- tai suplaktas saidingas išsiskiriantis  padidintu lentos storiu ir išore maksimaliai imituojantis medinę lentą.
 

-saidingas rąsto formos

BlockHouse – tai plastikinės dailylentės imituojančios rąstą, kurios savo forma ir tekstūra imituoja medinį block-house fasadą. Fasadas apkaltas šia medžiaga atrodo kaip naturalus rąstinis fasadas, tuo pačiu neturi naturaliam medžiui priskiriamų trūkumų: nepūna, nereikia impregnuot ir dažyti, nevilioja vabzdžius ir kt. kenkėjus ir t.t.
 
 
 

Fasadinių plokščių kolekcija yra sumažinto dydžio, kas palengvina montavimą ant namo fasado. Tvirtumas ir sodri spalva suteikia naujai kolekcijai atsparumą visiems išorės veiksniams. Originalus dizainas ir spalvos intensivumas puikiai pritaps prie bet kokių dizainerio sprendimų kuriant namo išorę. Kolekcijos savybės skirtos taupyti jūsų laiką dengiant namo fasadą.

 

 

Grįžti į pagrindinį meniu